Δύο νέοι υποψήφιοι στελεχώνουν το δημοτικό συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Με δύο νέους υποψήφιους ενισχύεται ο δημοτικός συνδυασμός «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.


Πρόκειται για την Πολιτικό Επιστήμονα, π. Διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού κα Καλλιόπη Παπαρούπα και τον Επίτιμο Λυκειάρχη κο Κωνσταντίνο Δημογέροντα.  

 

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που δύο καταξιωμένοι συμπολίτες στο χώρο της παιδείας και του πολιτισμού στελεχώνουν το συνδυασμό μας για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Διαθέτοντας τις γνώσεις από την πολύχρονη εμπειρία τους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και την ενασχόληση τους με τα κοινά, πιστεύω ότι θα συμβάλουν στην προαγωγή του οράματός μας να γίνει το Μαρούσι πόλη πρότυπο.»

 

Ο υποψήφιος κος Κωνσταντίνος Δημογέροντας από την πλευρά του δήλωσε:

«Οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να αναπτύξουν εκείνη τη δυναμική που θα τους επιτρέψει να «χαρτογραφήσουν» τα προβλήματα των πολιτών τους και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που απειλούν τα παιδιά μας. Εκλέγοντας ικανούς και υπεύθυνους εκπροσώπους, θα τους εξουσιοδοτήσουν να υλοποιήσουν δράσεις, μέσα από τις οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα. Θα θέσουν επίσης τα υποστυλώματα στα όνειρα των παιδιών μας, ώστε να διεκδικήσουν το μερίδιο της ζωής που τους ανήκει.
Για αυτούς τους λόγους, συγχαίρω το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά του στην πόλη μας και τον ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση που μου απηύθυνε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.»                                     

 

Η υποψήφια κα Καλλιόπη Παπαρούπα από την πλευρά της δήλωσε:

«Είναι τιμή και χαρά μου που ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με επέλεξε να συνεργαστώ μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό του.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο και υπόσχομαι ότι ως Μαρουσιώτισσα θα προσπαθήσω και εγώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», για μία ακόμη επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία προς όφελος της πόλης, με έναν δημιουργικό, ανθρώπινο, προοδευτικό και αποτελεσματικό Δήμαρχο.»