Με δύο νέες υποψηφιότητες ενισχύεται ο Συνδυασμός «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη

Με δύο νέους υποψήφιους ενισχύεται η Δημοτική Παράταξη «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.


Πρόκειται για τον Πτυχιούχο της ΑΣΟΕΕ, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας κο Λουκά Γκούλτα και το πρώην στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αγιογράφο κα Μαρία Γαροφαλάκη - Ντίντα.

 

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού κος Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε:              
«Ενισχύουμε την ομάδα μας με δύο ενεργούς πολίτες, εκλεκτά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στην κοινή μας προσπάθεια να πάμε το Μαρούσι Μπροστά. Οι γνώσεις, η εμπειρία τους, η πολύχρονη ενασχόλησή τους με τα κοινά και η αγάπη τους για την πόλη μας, πιστεύω ότι θα  συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε με επιτυχία το σημαντικό έργο μας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μαρούσι.»

 

Ο κος Λουκάς Γκούλτας από την πλευρά του δήλωσε:  
«Ευχαριστώ θερμά τον Αξιότιμο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιατρό και Άνθρωπο, που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω  στις Δημοτικές Εκλογές με το Συνδυασμό «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη»,ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ως κάτοικος Αμαρουσίου και έχοντας μεγάλη πείρα, τόσο ως στέλεχος στις Δημόσιες Σχέσεις της Εθνικής Τράπεζας, όσο και ως Ιδρυτής και Πρόεδρος δύο Πολιτιστικών Φορέων, πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω το Δήμο και τους ευγενείς κατοίκους του, ώστε να γίνει το Μαρούσι μία πραγματικά Ανθρώπινη Πόλη.»          

 

 

 

 

Η Μαρία Γαροφαλάκη- Ντίντα από την πλευρά της δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του Μαρούσι ¨Ανθρώπινη Πόλη¨. Έχω εκλεγεί κατ’ επανάληψη Δημοτική Σύμβουλος στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηνών.
Η πολύχρονη Αυτοδιοικητική εμπειρία μου, οι γνώσεις μου, και οι ιδέες μου πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμες στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Εσείς με τη ψήφο σας και εγώ με την εντολή που θα μου δώσετε θα εργαστώ δημιουργικά, ευσυνείδητα με ζήλο, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα  για το Μαρούσι που κατοικώ και αγαπώ.
Είμαι ευγνώμων στο Μαρούσι που φιλοξένησε τις εκθέσεις Αγιογραφίας μου, και το θεωρώ τόπο ευλογημένο από το Θεό. Το Μαρούσι με τον επιτυχημένο Δήμαρχο και σημαντικό άνθρωπο κ. Γιώργο Πατούλη που κατάφερε με τις ικανότητες, την ετοιμότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του και παρά την αντίξοες οικονομικές συνθήκες να συντελέσει στην άμεση αξιοποίηση των κονδυλιών μέσω ΕΣΠΑ  και χωρίς  να επιβαρυνθεί οικονομικά ο Μαρουσιώτης να προσφέρει με τα έργα αξιοποίησης  μια καλύτερη ποιότητα ζωής για το Μαρούσι.
Το Μαρούσι έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο με τον μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη, με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και σήμερα ανεβαίνει σταθερά και ποιοτικά με τον άξιο Δήμαρχο μας.
Βασιζόμενη στις αρχές και στις αξίες με τις οποίες πορεύομαι στη ζωή μου ελπίζω να με αξιολογήσετε θετικά και να με εμπιστευτείτε.»