Δύο νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Με δύο νέες υποψηφιότητες ενισχύεται περαιτέρω ο Δημοτικός Συνδυασμός «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Πρόκειται για τον Απόστρατο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας Ευάγγελο Λουκούμη, καθώς και τη Δικηγόρο Ιουλία Γαληνού.

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής της Παράταξης κος Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού δήλωσε:    
«Εμπλουτίζουμε το συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» με δύο νέες υποψηφιότητες, που με την εμπειρία και τη γνώση τους θα ενδυναμώσουν την ομάδα και θα συμβάλλουν στη συλλογική προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων του Συνδυασμού για την επόμενη πενταετία. Θέλουμε κοντά μας υποψηφίους με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον συνάνθρωπο, με όραμα ένα καλύτερο Μαρούσι». 


Από την πλευρά του ο υποψήφιος Ευάγγελος Λουκούμης δήλωσε:
«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη». Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και κατά συνέπεια ζητώ την ψήφο σας, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ στη συνέχιση του έργου, που έχει ήδη επιτελεσθεί από τη Διοίκηση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Ως Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και με την εμπειρία μου σε Ευρωπαϊκά θέματα επιθυμώ να βοηθήσω, ώστε να γίνει το Μαρούσι πρότυπο Ευρωπαϊκής πόλης».

 

 

 

 

Από την πλευρά της η υποψήφια Ιουλία Γαληνού δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, η πρόσκληση από τον Αξιότιμο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για να συμμετάσχω με τον συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Επιθυμώ να προσφέρω στην πόλη στην οποία μεγάλωσα έχοντας διάθεση, εργατικότητα, αγωνιστικότητα και ευαισθησία για τους συμπολίτες μου και τα κοινά του Δήμου μας, συστρατευμένη στον κοινό αγώνα για να συνεχίσει η υλοποίηση του προγράμματος να είναι το Μαρούσι μια πραγματική ανθρώπινη πόλη».