Τρεις νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η πτυχιούχος Διοίκησης  Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΤΕΙ Καλαμάτας, επιστημονική συνεργάτης της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών  "Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων" κα Ευαγγελία Φιλιπποπούλου, η πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κα Ιουλία – Γεωργία Αποστόλου και ο Τεχνικός στη Δημόσια Τηλεόραση κ. Δεουδές Δημήτριος.

 

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τρία νέα πρόσωπα στο Συνδυασμό μας, τα οποία με διάθεση, εργατικότητα, αγωνιστικότητα, κοινωνική ευαισθησία και προπάντων με όραμα και καινούριες ιδέες θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος της Δημοτικής μας Παράταξης, όταν την επομένη των εκλογών ως Νέα Διοίκηση, και με την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας θα κληθούμε να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει στην πόλη μας, το Μαρούσι. Θέλουμε κοντά μας νέους ανθρώπους, άξιους υποψηφίους, οι οποίοι με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αλλά και με ενεργό δράση θα συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να καταστεί το Μαρούσι Πρότυπη πόλη».

 

Από την πλευρά της, η υποψήφια Ευαγγελία Φιλιπποπούλου, δήλωσε:


«Ως επιστήμονας με εξειδίκευση στα αντικείμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με προϋπηρεσία στα θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης Δημοτικών Υπηρεσιών, στα αντικείμενα της εξυπηρέτησης του πολίτη, όπως και των Διεθνών Συνεργασιών των Δήμων και ιδιαίτερα του Δήμου Αμαρουσίου, ήταν για μένα τιμή η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γεωργίου Πατούλη, για την προσπάθεια στην επερχόμενη Δημοτική Περίοδο 2014-2019, ώστε να συμπράξω με τον τρόπο μου και τη γνώση μου, σε αυτά που επιθυμεί να πετύχει με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη».

 

 

Από την πλευρά της, η υποψήφια Ιουλία – Γεωργία Αποστόλου, δήλωσε:
«Η πατρίδα μας σήμερα, διάγει μία από τις πιο δυσχερείς στιγμές στην ιστορία της σε όλα τα επίπεδα. Ειδικότερα, για μας τους νέους υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και κανένα ίχνος φωτός στο βάθος του τούνελ. Γι’ αυτό, εμείς οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Το μέλλον μας, εμείς! Ως εκ τούτου, αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Δημάρχου της πόλης μας, κ. Γιώργου Πατούλη για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του, «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη». Συστρατεύομαι, λοιπόν, στο πλευρό του, προκειμένου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργική συνέχεια του πολυεπίπεδου και αξιόλογου κοινωνικοπολιτικού έργου που συντελέστηκε τις δύο προηγούμενες τετραετίες από το Γιώργο Πατούλη και το συνδυασμό "Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη", στην πόλη μας».

 

 

 

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δημήτριος Δεουδές, δήλωσε:

 

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά η πρόσκληση – πρόκληση να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του πιο άξιου Δημάρχου που έχει περάσει το κατώφλι του Δημαρχιακού Μεγάρου εδώ και δυο τετραετίες του κ. Γ. Πατούλη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω σε ένα Δήμο με μεγάλη ιστορία, τα τελευταία 8 χρόνια όμως ζω σε ένα Δήμο με δυναμικό παρόν και πάλι. Είναι ένας Δήμος που του αξίζει και ένα δυναμικό μέλλον. Γι’ αυτό αποφάσισα να στηρίξω, με όσες δυνάμεις διαθέτω, το όραμα και το πρόγραμμα του Δημάρχου και του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», για ένα Μαρούσι που θα συνεχίσει να ατενίζει το μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία μα πάνω απ’ όλα με ανθρωπιά».