Με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι υποψήφιος ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ρώτας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Κώστας Ρώτας.

 

Με την ευκαιρία της νέας υποψηφιότητας στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Μαρούσι – Ανθρώπινη Πόλη» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

 

«Ενισχύουμε την ομάδα μας με έναν έμπειρο συμπολίτη μας, με και πολύχρονη ενασχόλησή με τα κοινά της πόλης μας. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του θα  ενισχύσει την προσπάθεια μας όχι μόνο σε εκλογικό επίπεδο, αλλά κυρίως από την επόμενη των εκλογών, όπου με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας θα κληθούμε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο μας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενωμένοι, συνεχίζουμε μαζί για να πάμε το Μαρούσι μπροστά!»  

 

Ο υποψήφιος κος Κώστας Ρώτας δήλωσε:


«Ανταποκρίθηκα στο ενωτικό κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, καθαρά αυτοδιοικητικό, που στοχεύει στην πολυσυλλεκτικότητα και χαρακτηρίζεται από ενωτική αντίληψη σε δύσκολες εποχές για την πόλη μας και τους πολίτες της.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές από κανένα.
Πέραν από τις επιμέρους αντιθέσεις του παρελθόντος, είναι επιτακτική ανάγκη να ενωθούν δημιουργικές δυνάμεις με κοινό στόχο το όφελος της πόλης και των πολιτών.»