Υποψήφιος ο Γιώργος Ιατρίδης με το συνδυασμό «Μαρούσι - Ανθρώπινη Πόλη»

Με το συνδυασμό Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές ο Δημοτικός Σύμβουλος  Γιώργος Ιατρίδης.

 

Η συνεργασία αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου , η οποία αποτελεί συνέχεια του ενωτικού καλέσματος που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προς όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.

 

Με αφορμή την εκλογική συνεργασία, ο Δήμαρχος κι επικεφαλής του Συνδυασμού Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη Γ. Πατούλης τόνισε:

 

«Η δημοτική μας παράταξη ενισχύεται σημαντικά με την συμμετοχή του Γιώργου Ιατρίδη στο ψηφοδέλτιο μας. Πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη , με έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην πόλη, έχει γνώσεις και έχει συμμετάσχει σε θέσεις ευθύνης ως μέλος της Διοίκησης μας. Η συμμετοχή του Γ. Ιατρίδη στο ψηφοδέλτιό μας αποδεικνύει στην πράξη την ενωτική διάθεση της Διοίκησης μας, για μας είναι πρώτα το Μαρούσι».

 

Ο Γ. Ιατρίδης υπογράμμισε με τη σειρά του : «Ανταποκρίθηκα στο ενωτικό κάλεσμα του Γιώργου Πατούλη και αποφάσισα να συνεργαστώ και σε αυτές τις εκλογές, θέτοντας υποψηφιότητα με το Συνδυασμό «Μαρούσι – Ανθρώπινη Πόλη». Βάζουμε και οι δύο το Μαρούσι πάνω από όλα κι αυτό αποτελεί την πιο υγιή βάση για τη μελλοντική μας συνεργασία».