Σε συγκέντρωση κατοίκων της γειτονιάς των Αγίων Αναργύρων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου κο Γιώργο Πατούλη, κάτοικοι και φορείς στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων.

 

Ο κος Πατούλης συμμετείχε με τη σύζυγο του κα Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη  στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σε κοκτέιλ μπαρ της περιοχής, με τη συμμετοχή της υποψήφιας του Συνδυασμού, δικηγόρου κας Κατερίνας Φραγκάκη, και παρουσία συνεργατών από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, γνωστών ιατρών και φαρμακοποιών της πόλης και κατοίκων της περιοχής.

 

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Πατούλης συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους παριστάμενους, αναφερόμενος στο μεγάλο έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στο Μαρούσι, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Το έργο αυτό –σημείωσε- θα κληθούμε να συνεχίσουμε με την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας στις προσεχείς εκλογές.


Ως παράταξη –πρόσθεσε- επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν γνώσεις, εμπειρία και θέληση να προσφέρουν στην πόλη μας, όπως η κα Κατερίνα Φραγκάκη, ενώ παράλληλα αποδεικνύουμε την πολυσυλλεκτικότητα, αλλά και την ενωτική αντίληψη που διέπει το συνδυασμό μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη».