Τέσσερεις νέοι υποψήφιοι στελεχώνουν το Δημοτικό Συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Με τέσσερεις νέους υποψήφιους ενισχύεται περαιτέρω ο Δημοτικός Συνδυασμός «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.
Πρόκειται για την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Νικολέττα Γκαβέρα, τον αριστούχο φοιτητή της Νομικής κο Χρήστο – Εμμανούηλ (Χρηστομάνο)  Τράγκα, τον Πολιτικό Μηχανικό κο Χρήστο Σουρτζή και τον Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο κο Παρασύρη Φραγκιά.     

    

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής της Παράταξης κος Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμό δήλωσε:    
« Ενισχύουμε το συνδυασμό μας με τέσσερεις νέους ενεργούς συμπολίτες μας,που με τη νεανική τους ορμή και τη διάθεση που τους διακρίνει να προσφέρουν στην πόλη μας, είμαι πεπεισμένος ότι θα συμβάλουν ώστε  να κάνουμε το Μαρούσι  Ανθρώπινη Πόλη, πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.
 Η ενασχόλησή τους με τα κοινά, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη τους για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αποτελούν εγγέγγυα επιτυχούς πορείας  και είμαι ικανοποιημένος που πλαισιώνουν τις τάξεις του Συνδυασμού μας.»

 

Η υποψήφια κα Νικολέττα Γκαβέρα δήλωσε:
«Ήμουν πρωταθλήτρια στίβου, σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Δήμου Πεύκης και σήμερα ασκώ τα καθήκοντά μου ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Δημόσια Εκπαίδευση και ως προπονήτρια παιδιών που στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα. Κατεβαίνω ως υποψήφια σύμβουλος και ζητώ την ψήφο σας, για να προσφέρω την εμπειρία μου στο Δήμο Αμαρουσίου που αγαπώ, με Δήμαρχο έναν άνθρωπο που εκτιμώ και σέβομαι, τον κύριο Γεώργιο Πατούλη.»

 

 

 

 

Ο υποψήφιος κος Χρήστος – Εμμανουήλ (Χρηστομάνος) Τράγκας δήλωσε:   
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, η ευκαιρία που μου δίνεται από τον Αξιότιμο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Ιατρό και Άνθρωπο Γεώργιο Πατούλη να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Το νεαρό της ηλικίας μου υποδηλώνει τη διάθεσή μου για αγωνιστικότητα, εργατικότητα και προσφορά στο συνάνθρωπό μου, συνδημότη μας, στις όποιες ανάγκες του, μικρές ή μεγάλες που μπορούν να καλυφθούν από τη Δημοτική Αρχή. Είναι καιρός οι πολίτες να εμπιστευθούν τους νέους ανθρώπους, που ως γνωστό διακατέχονται από ευαισθησία και θάρρος. Ο συνδυασμός «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» δίνει το βήμα στους νέους και τολμά μαζί με τους νέους να αγκαλιάσει όλες τις ηλικίες.»

 

 

Ο υποψήφιος κος Χρήστος Σουρτζής δήλωσε:
« Σε όλη μου τη ζωή, το Μαρούσι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Επιθυμώ να ανταποδώσω στην πόλη μου, καταθέτοντας τις ιδέες μου για τη βελτίωση της ζωής όλων μας. Δεν έχω απολύτως καμία πολιτική εμπειρία ή φιλοδοξία. Με ενδιαφέρει να ζω σε μια πόλη που τη χαρακτηρίζει η κοινή λογική και είναι αληθινά φιλόξενη και ίση για όλους μας. Η παράταξή μας και ο Δήμαρχος έχουν καταφέρει πολλά, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών. Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.»

 

 

 

 

Ο υποψήφιος κος Παρασύρης Φραγκιάς δήλωσε: «Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και στο συνδυασμό «Μαρούσι - Ανθρώπινη Πόλη». Οι εκλογές της 18ης Μαΐου αποτελούν για την πόλη μας ένα μεγάλο στοίχημα, από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί αν και τα επόμενα χρόνια, θα είναι χρόνια έργου και δημιουργίας για την πόλη μας, ή αν θα επιτρέψουμε να γυρίσει το Μαρούσι πίσω. Ως νέος άνθρωπος και οικογενειάρχης, στηρίζω το έργο του Δημάρχου μας και συστρατεύομαι μαζί του στον κοινό αγώνα,  για να γίνει το Μαρούσι μια πραγματικά ανθρώπινη πόλη.»