Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η σχολική σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαρία Καράμπελα, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Π.Ε.Δ.Υ - Μονάδα Υγείας Αμαρουσίου Κορίνα Λιούτα, και ο οικονομολόγος Ζαφείρης Χρήστου.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τρεις νέους συμπολίτες μας, δραστήριους και με ισχυρό κοινωνικό αισθητήριο, που επιθυμούν ερχόμενοι κοντά μας να προσφέρουν από τον χρόνο και την ενέργειά τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Θέλουμε κοντά μας νέους ανθρώπους με καινούριες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και ανοικτές διαύλους προς τους πολίτες του Αμαρουσίου και τη νεολαία της πόλης, υποψηφίους που να αφουγκράζονται τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες τους».


Από την πλευρά της, η υποψήφια Μαρία Καράμπελα, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη». Η σημαντική προσφορά του ως ανθρώπου και Δημάρχου στο Μαρούσι, την πόλη όπου γεννήθηκα, έζησα και μεγαλώσα το παιδί μου, ήταν εκείνη που με υποκίνησε να βρεθώ κοντά του. Ενώνω τις δυνάμεις μου με στόχο από τη θέση μου ως Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και ως Μαρουσιώτισσα επιστήμονας να βοηθήσω τη νεολαία, την οικογένεια της πόλης μας και να συμβάλλω στη συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο Μαρούσι».

 


Από την πλευρά της η υποψήφια Κορίνα Λιούτα, δήλωσε:

«Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο γιατί θέλω να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις τον Γιώργο Πατούλη, που με την ανθρωπιά και την ευαισθησία του προς τον συνάνθρωπο έχει προσδώσει ουσιαστικό περιεχόμενο στην έννοια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης στην πόλη μας. Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του για να συμβάλω μέσα και από τη δική μου ιδιότητα και δραστηριοποίηση στη βελτίωση του τομέα Υγείας στην πόλη μας».

 

 


Από την πλευρά του ο υποψήφιος Ζαφείρης Χρήστου, δήλωσε:

«Ως εκπρόσωπος της νεολαίας της πόλης μου, αποφάσισα να πλαισιώσω και να στηρίξω το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αμαρουσίου για να μπορέσω μέσα και από τη δική μου προσπάθεια και δραστηριοποίηση να αναδείξω τα προβλήματα της γενιάς μου και να συμβάλλω σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για όλους εμάς τους νέους του Αμαρουσίου. Ανοικτή στις νέες ιδέες και προτάσεις, η παράταξη “Μαρούσι, Ανθρώπινη πόλη” αποτελεί το πεδίο όπου η γνώση και ο νεωτερισμός μπορούν να συνυπάρξουν και να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα για το κοινό καλό και όφελος».