Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, θα είναι η κα Μπογδάνου-Καλύβα Σπυριδούλα (Ρούλα), Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών και πρώην Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, η κα Αμανατίδου Ευαγγελία, ελεύθερη επαγγελματίας καθώς και ο κ. Τάτσης Παναγιώτης, Νοσηλευτής.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το Συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» με τρεις νέους υποψηφίους, οι οποίοι με εφόδιο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και με γνώμονα την αγάπη για την πόλη, αλλά και με την εντιμότητα, την εργατικότητα και τη μαχητικότητα που τους χαρακτηρίζει, θα συμβάλλουν στην προώθηση του οράματος και των στόχων του Συνδυασμού για την επόμενη πενταετία, ώστε να καταστεί το Μαρούσι πρότυπη πόλη».

 

Από την πλευρά της η υποψήφια Μπογδάνου – Καλύβα Σπυριδούλα (Ρούλα), δήλωσε:

 

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ως γηγενής Μαρουσιώτισσα, η πρόσκληση-πρόκληση του επιτυχημένου Δημάρχου μας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» κ. Γιώργου Πατούλη, να συστρατευτώ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Συνδυασμό του. Τα 25 χρόνια υπηρεσίας μου στο Δήμο μας, η παράλληλη ενασχόλησή μου με τα κοινά σε διάφορους συλλόγους της πόλης μας και κυρίως τα έργα που πραγματοποιήθηκαν και που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συνδυασμού του Δημάρχου μας, και επειδή πιστεύω ότι «όποιος αγωνίζεται, μπορεί να χάσει, όποιος όμως δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει», είναι όλα αυτά που μου έδωσαν το έναυσμα να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, θέλοντας να προσφέρω κι εγώ ό, τι περισσότερο μπορώ για να παραμείνει η γενέτειρα πόλη των προγόνων μου, το Μαρούσι μας, «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ».

 

Από την πλευρά της η υποψήφια Αμανατίδου Ευαγγελία δήλωσε:

 

«Είναι μεγάλη η στιγμή αυτή για μένα που καλούμαι να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου για την πόλη μας. 25 χρόνια κάτοικος του Αμαρουσίου με αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά και εμπειρία στην Κεντρική Εξουσία ως πρώτη αναπληρώτρια βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς και το κάλεσμα του Δημάρχου μας, όλα αυτά μετουσιώθηκαν στην ανάγκη να κατέβω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με το Συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του κ. Γιώργου Πατούλη. Θα κάνω ό, τι μπορώ ώστε να ανταποκριθώ για το καλό των πολιτών του Αμαρουσίου, για το καλό του Μαρουσιού».


 

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Τάτσης Παναγιώτης δήλωσε:


«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συμμετέχω στο Συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη. Θα βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για μία νέα μεγάλη νίκη. Οραματίζομαι, όπως και ο Δήμαρχός μας, ένα Δήμο Πρότυπο για όλη την Ελλάδα».