Αγαπάτε το περιβάλλον της πόλης κε Μαγιάκη; Αποδείξτε το , αποξηλώνοντας άμεσα τις αφίσες που γεμίσατε την πόλη.

Ο κ. Μαγιάκης και η παράταξη του αδιαφορούν για την εικόνα και την αισθητική της πόλης. Το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον είναι υποκριτικό, αφού για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η εξυπηρέτηση των μικρο-παραταξιακών τους συμφερόντων.


Απόδειξη, το γεγονός ότι ρυπαίνουν την πόλη με αφίσες τους, με σκοπό να διαφημίσουν την προεκλογική ομιλία που διοργανώνουν.


Κανένας σεβασμός στην πόλη, κανένας σεβασμός στο περιβάλλον, κανένας σεβασμός στον πολίτη που περπατά στους δρόμους του εμπορικού κέντρου του προαστίου μας και είναι υποχρεωμένος να έρχεται αντιμέτωπος σε κάθε βήμα του με το πρόσωπο του κου Μαγιάκη.


Μπορούμε να αποδεχθούμε το γεγονός να μην αρέσει στον κ. Μαγιάκη η Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου, που αρέσει στη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Δεν έχει όμως το δικαίωμα «να μας εκδικείται» για το έργο αυτό, επιβάλλοντας μας να βλέπουμε όταν περπατάμε το πρόσωπό του, μέσα από ρυπαρές αφίσες.


Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι η αφισοκόλληση είναι παράνομη ως πράξη, με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία. Ούτε ότι με την πρακτική αυτή ουσιαστικά αποδεικνύει ότι εφαρμόζει τους νόμους επιλεκτικά. Η πολιτική του υποκρισία θα κριθεί από τους πολίτες του Αμαρουσίου.

 

Αν όμως αγαπά έστω και λίγο την πόλη, αν σέβεται έστω και ελάχιστα τους συμπολίτες μας, ας το αποδείξει, αφαιρώντας άμεσα τις αφίσες του. Πριν τον ανακυκλώσει μαζί με αυτές, το εκλογικό σώμα της πόλης.