«Η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα μας επιτρέπει την υλοποίηση έργων ανάπλασης και υποδομών στην περιοχή» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» Γ. Πατούλης
Σε συγκέντρωση κατοίκων στην περιοχή Κάτω Σωρός –Τύμβος- Μαρμαράδικα ήταν προσκεκλημένος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»  κος Γιώργος Πατούλης με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, των Αντιδημάρχων κ.κ.Νικόλαου Πέππα, Σπύρου Σταθούλη και Δημήτρη Σμυρνή, και λοιπών υποψηφίων του συνδυασμού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.      

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης έγινε δεκτός από τους κατοίκους σε ατμόσφαιρα θερμής υποδοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους που ένα μακροχρόνιο πρόβλημά τους, η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα έγινε πράξη, χάρη στις επίμονες προσπάθειες της Διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου.


Στην ομιλία του ο κος Πατούλης, υπογράμμισε ότι η δέσμευσή του προς τους κατοίκους για την ένταξη της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης έγινε πραγματικότητα, με την Α’ Ανάρτηση της Κύρωσης της Πράξης Εφαρμογής. 


« Η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης  δίνει υπεραξία στην περιουσία των κατοίκων της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να την αξιοποιήσουν, μετά από πολλά χρόνια αναμονής. Εμείς από την πλευρά μας με την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας  στο Συνδυασμό μας στις προσεχείς εκλογές, προγραμματίζουμε την υλοποίηση έργων υποδομής και ανάπλασης που θα αλλάξουν την εικόνα της γειτονιάς και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου. 


Με πρόγραμμα, σχέδιο και οργάνωση –πρόσθεσε- οδηγούμε με τη δική σας στήριξη το Μαρούσι στο μέλλον. Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι, να κάνουμε την πόλη μας πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα.