Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Τις θερμότατες ευχές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου ΚΑΤ για καλή επιτυχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψή του στο χώρο του νοσοκομείου.

Ο κος Πατούλης επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Ευάγγελο Βουμβουλάκη, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, τον κο Παναγιώτη Βραχνό Γενικό Χειρουργό,Δ/ντή Κλινικής του Νοσοκομείου, τον κο Παναγιώτη Τάτση, νοσηλευτή, τον κο Πέτρο Κόνιαρη και τον κο Ευάγγελο Λουκούμη.

Κατά τη συνάντηση, ο κος Πατούλης με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συζήτησε με τον κο Βουμβουλάκη θέματα που αφορούν στη λειτουργία των νοσοκομείων, υπό τις παρούσες  δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και στο χώρο της υγείας.


Επίσης επισκέφθηκε με το Διευθυντή της Μονάδας ΜΕΘ κο Αλαμάνο το χειρουργικό τμήμα, το αιματολογικό, το τμήμα αιμοδοσίας, το βιοχημικό,το φαρμακείο, το τμήμα επειγόντων περιστατικών και το γραφείο κίνησης.


Ακολούθως επισκεπτόμενος τις κλινικές του νοσοκομείου συνομίλησε με το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό,τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, μαζί με τις θερμές ευχές τους να κερδίσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών, ως επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»