Φιλικές συναντήσεις και συνομιλίες είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» με κατοίκους από τις γειτονιές του Κέντρου, των Αναβρύτων, του Παραδείσου και της Κοκκινιάς
Φιλικές και εγκάρδιες συναντήσεις είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη» κος Γιώργος Πατούλης με κατοίκους των γειτονιών του Κέντρου, των Αναβρύτων, του Παραδείσου και της Κοκκινιάς, κατά τη διάρκεια των οποίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για το αναπτυξιακό και κοινωνικό έργο της Διοίκησης και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Παράλληλα, ο κος Πατούλης δέχθηκε τις θερμές ευχές των παριστάμενων για καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές του Μαϊου με ισχυρή πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
« Η  δική σας στήριξη θα μας δώσει τη δύναμη να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας και να μην χαθούν όσα με κόπο και σκληρή προσπάθεια δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Με την ψήφο εμπιστοσύνης σας στη Διοίκηση μας θα οδηγήσουμε το Μαρούσι στο μέλλον, εκεί που του αξίζει με σχέδιο, οργάνωση, προσφορά και αλληλεγγύη. Μας ενώνει η αγάπη για την πόλη μας και η σταθερή μας απόφαση να γίνει το Μαρούσι πρότυπη ανθρώπινη πόλη» σημείωσε ο κος Πατούλης.

ΚΕΝΤΡΟ 

Φιλική συνάντηση με τη συμμετοχή της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου του συνδυασμού κας Κατερίνας Φραγκάκη, και παρουσία γνωστών ιατρών, φαρμακοποιών, δικηγόρων  και κατοίκων της πόλης είχε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης. Συνομιλώντας μαζί τους αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας, καθώς και στην προσπάθεια του Δημοτικής Αρχής για την υποστήριξη των άνεργων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, με την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων, τη λειτουργία του δικτύου των  Δημοτικών κοινωνικών δομών και του Κοινωνικού Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

ΑΝΑΒΡΥΤΑ (ΚΤΗΜΑ ΒΟΡΡΕ)

Σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων στα Ανάβρυτα μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού Παρασύρη Φραγκιά και παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζεύς» Κ. Σηφάκη και του πρώην Προέδρου Αρ. Χαιρέτη, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου κας Π. Περάκη, της Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Δημήτριςο» Β. Σκώτη και του πρώην Προέδρου κου Ν. Θρουβάλα. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης αναπτύσσοντας το έργο της Διοίκησης και το πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία μεταξύ των σημαντικότερων έργων που ανέφερε είναι:
- Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο ακίνητο Καρέλλα.   
- Η κατασκευή νέου σχολείου στη θέση που στεγάζεται το 6ο Λύκειο.
-  Η εκτέλεση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας μετά την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την έκδοση Π.Δ. Ήδη η μελέτη με όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις είναι έτοιμη για την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων και βρίσκεται στο στάδιο για χρηματοδότηση.
- Η διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου επί της οδού Α. Παπανδρέου για την τοποθέτηση μικρού ναού για την εξυπηρέτηση των ενοριτών της περιοχής.
-  Οι παρεμβάσεις που έγιναν στο 10ο Δημοτικό και το 5ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των σχολείων, καθώς και οι παρεμβάσεις και η κατασκευή πεζοδρομίων πέριξ του 5ου Γυμνασίου για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.
-Τα έργα οδοποιίας, η κατασκευή πεζοδρομίων που έγιναν και άλλες μικρές  παρεμβάσεις που προγραμματίζονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.                 
                    
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κου Δημήτρη Καρλαύτη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με τους κατοίκους της γειτονιάς του Παραδείσου, συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για το εν εξελίξει έργο, αλλά και την προσπάθεια της Διοίκησης για την προστασία και αναβάθμιση της περιοχής.
Μεταξύ των σημαντικότερων έργων που ανέφερε ο κος Πατούλης είναι:
-Η βιοκλιματική ανάπλαση της γειτονιάς με διαδρομή πεζών και ποδηλάτων.   Το έργο που είναι το καλύτερο που έγινε σε επίπεδο ανάπλασης ποτέ στην περιοχή  ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και δεν θα στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες.
- Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας με την κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων, που βρίσκεται στη διαδικασία για τη χρηματοδότηση του.
- Η διαφύλαξη και διάσωση του Άλσους Μιμικόπουλου, του Ιππικού Ομίλου και του εκκλησάκι του Χωματιανού από την οικοπεδοποίηση και η διατήρησή τους ως χώροι περιβαλλοντικής και ιστορικής αναφοράς για την πόλη.

ΚΟΚΚΙΝΙΑ    

Σε φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη συμμετοχή την υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου κας Κόλιας – Φωτεινού Σοφίας με τους κατοίκους της Κοκκινιάς, συνομιλώντας μαζί τους για το έμπρακτο ενδιαφέρον του ιδίου προσωπικά και της Διοίκησης για τη νέα γενιά με τη λειτουργία του Πρότυπου Δικτύου των 13 παιδικών Σταθμών που λειτουργεί στο Δήμο Αμαρουσίου για την εξυπηρέτηση της εργαζόμενης μητέρας, για τη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της πόλης και το σχεδιασμό για την κατασκευή νέων σχολείων, την πραγματοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και ενημέρωσης των παιδιών και των οικογενειών τους σε θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής, καθώς και την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα περιβάλλοντος.  

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν με τη λειτουργία Κέντρων Ανοικτής Προστασίας σε κάθε γειτονιά, όπου έχουν την ευκαιρία για δημιουργική και ψυχαγωγική διέξοδο την ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και ενημέρωσης και διεξαγωγής προληπτικών εξετάσεων για τη διαφύλαξη της υγείας και κυρίως τους δίνετε η δυνατότητα για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους, μία μοναδική πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου. Επίσης ο κος Γιώργος Πατούλης έκανε αναφορά στη δημιουργία  Πρότυπου Δημοτικού Κοινωνικού Γηροκομείου και πρότυπης Μονάδας Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική στέρηση.