Ζητήματα λειτουργίας του νέου φορέα Π.Ε.Δ.Υ –Μ.Υ. Αμαρουσίου εξέτασε κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. ΠατούληςΘέματα λειτουργίας του νεοσύστατου φορέα Π.Ε.Δ.Υ –Μ.Υ. Αμαρουσίου συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης με το υγειονομικό προσωπικό κατά την επίσκεψη του στο φορέα, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κα Κυριακή Λιούτα.            

Παράλληλα, ο κος Πατούλης επισκέφθηκε το Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ –ΕΤΑΜ Αμαρουσίου και συνομίλησε με το Διευθυντή κο Μιχαήλ Κυριαζίδη και το διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού με βασικότερο πρόβλημα την μακροχρόνια απονομή των συντάξεων στους πολίτες. Επίσης ο κος Πατούλης συναντήθηκε με τους ιατρούς των επιτροπών των ΚΕΠΑ που συνεδρίαζαν εκείνη την ώρα στο υποκατάστημα.


Ο κος Πατούλης άκουσε με προσοχή και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα ζητήματα που του εξέθεσαν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα συνεχίσει μέσα από τα θεσμικά όργανα  να αγωνίζεται όπως έχει πράξει έως σήμερα για τα δίκαια αιτήματα του υγειονομικού προσωπικού,τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους όταν απευθύνονται σε δομές υγείας. Οι παριστάμενοι έδωσαν θερμές ευχές στο κο Πατούλη για μεγάλη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου.