Παρών ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης σε συγκεντρώσεις κατοίκων της πόλης

Σε συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν κάτοικοι του Αμαρουσίου, έδωσε χθες το «παρών» ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης.

 

Ο κ. Πατούλης βρέθηκε στην περιοχή του Πολυδρόσου, των Εργατικών κατοικιών, του Νέου Αμαρουσίου, του Αγ. Νικολάου, των Αναβρύτων και του Παραδείσου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις πιθανές τους λύσεις.

 

Παράλληλα ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν κατά την τρέχουσα θητεία της Δημοτικής αρχής σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου, αλλά και σε όσα θα γίνουν ακόμη.

 

«Παρά τις δύσκολες συγκυρίες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και των χρεών που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, καταφέραμε να κάνουμε δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις γειτονιές της πόλης, που για χρόνια ήταν παραμελημένες.

 

Και κάναμε έργα, διεκδικώντας και απορροφώντας πόρους από την Κεντρική εξουσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να χρεώνεται ο δημότης ούτε ένα ευρώ.

 

Επίσης, δεν έχουμε αυξηθεί ούτε ένα επιπλέον ευρώ τα δημοτικά τέλη, ενώ έχουν απαλλαχθεί από την καταβολή τους οι άποροι, τα άτομα με αναπηρία και οι πολύτεκνοι. Επίσης μειώθηκαν κατά 50% τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι τρίτεκνες οικογένειες» επεσήμανε ο κ. Δήμαρχος. ευχαρίστησε τους παρεβρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν.