«Παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε συγκεντρώσεις κατοίκων της πόλης

Σε συγκεντρώσεις κατοίκων στο Κέντρο και στον Άγιο Θωμά έδωσε το «παρών» χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης.

 

Ο κ.Πατούλης παραβρέθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του από συναδέλφους του γιατρούς αλλά και φαρμακοποιούς, στον Άγιο Θωμά.

 

Επίσης ο κ.Δήμαρχος μίλησε σε συγκέντρωση εκατοντάδων κατοίκων στο Κέντρο του Αμαρουσίου, καθώς και σε συγκέντρωση που διοργάνωσαν νέοι της πόλης σε καφέ του Κέντρου.

 

Ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στο όραμα της Δημοτικής Αρχής για το Μαρούσι της επόμενης 10ετίας. Ένα όραμα που στόχο έχει να κάνει ξανά το Μαρούσι μια πόλη όμορφη, πιο λειτουργική, πιο ανθρώπινη.

 

Παράλληλα, αναφερόμενος στην εφαρμογή του "Καλλικράτη" είπε: «Από 1 Ιανουαρίου 2011, μεταβιβάζονται νέες αρμοδιότητες στους Δήμους από την κεντρική εξουσία, δεν μεταβιβάζονται όμως οι αντίστοιχοι πόροι.

 

Μειώνονται τα έσοδα των Δήμων από την Κεντρική εξουσία ενώ με βάση την εφαρμογή του Μνημονίου, θα περικοπούν τα επόμενα χρόνια ακόμη περισσότεροι πόροι. Γι 'αυτό το λόγο οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι σημαντικές για το μέλλον της πόλης μας.

 

Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να μπορούν να αντιταχθούν σε όσα προβλέπει το Μνημόνιο για τη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έμπειρους, που γνωρίζουν τα προβλήματα και τους τρόπους επίλυσής τους, και που θα μπορούν να διεκδικήσουν από την Κεντρική Εξουσία πόρους για έργα στην πόλη.

 

Χρειαζόμαστε μια έμπειρη και ικανή Διοίκηση, ώστε να μη χαθεί χρόνος. Δεν έχουμε ως Δήμος την πολυτέλεια των πειραματισμών».