Συναντήσεις του Δημάρχου Γ.Πατούλη με κατοίκους στις γειτονιές του Αμαρουσίου

Με επισκέψεις στις γειτονιές του Αμαρουσίου αλλά και στο Κέντρο της πόλης, συνέχισε το πρόγραμμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης κατά το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

 

Ο κ.Πατούλης παραβρέθηκε σε συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν κάτοικοι στη Ν. Λέσβο, στα Ανάβρυτα, στην Αγ.Φιλοθέη, στους Αγ. Αναργύρους, τον Αγ. Θωμά, στο Ν. Μαρούσι, στον Παράδεισο και στην περιοχή του ΚΑΤ, και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα των περιοχών τους.

 

Επίσης συναντήθηκε με νέους της πόλης μας σε συγκεντρώσει που έγιναν σε κεντρικές καφετέριες του Αμαρουσίου.

 

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης έκανε αναφορά στα πολλά και σημαντικά έργα που γίνονται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου ενώ επεσήμανε ότι «το έργο μας ως Δημοτική αρχή, συνεχίζεται ως την τελευταία ημέρα της τρέχουσας θητείας μας, τις 31 Δεκεμβρίου 2010, γιατί αυτή την εντολή έχουμε πάρει από τους συμπολίτες μας.

 

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, με τα χρέη του παρελθόντος αλλά και την συγκυρία της παγκόσμια οικονομικής κρίσης, καταφέραμε να κάνουμε έργα σε όλο το Μαρούσι, στις γειτονιές που ήταν παραμελημένες από τις προηγούμενες διοικήσεις αλλά και στο κέντρο της πόλης». Μιλώντας για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο κ. Πατούλης τόνισε: «Στις επερχόμενες εκλογές δεν ψηφίζουμε για κόμματα, ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας.

 

Εν όψει της εφαρμογής από 1ης Ιανουαρίου 2011 του Σχεδίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης "Καλλικράτης", το οποίο θα δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας για τους Δήμους, πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πάμε μπροστά ή πίσω.

 

Δεν επιτρέπονται οι πειραματισμοί, απαιτούνται άνθρωποι έμπειροι, που να γνωρίζουν τα προβλήματα και τους τρόπους επίλυσής τους, και που θα μπορούν να διεκδικήσουν από την Κεντρική Εξουσία πόρους για έργα στην πόλη, αλλά και να αντιταχθούν σε όσα προβλέπει το Μνημόνιο για τη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Απαιτείται μια έμπειρη διοίκηση ώστε να μη χαθεί χρόνος.».