ΒΛΑΧΟΠΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκα πριν 32 χρόνια στο Μαρούσι όπου και ζω μέχρι σήμερα με τη σύζυγό μου Γεωργία και τον νεογέννητο γιο μου. Τελειώνοντας το 6ο Λύκειο Αμαρουσίου, σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στον Στρατό Ξηράς.

 

Πιστεύοντας στην ιδέα της προόδου και της εξέλιξης συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πραγματοποιώντας ΜΒΑ με κατεύθυνση τον Τουρισμό. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι, έχοντας ως στάση ζωής ότι η θεωρία πρέπει να παντρεύεται με την πράξη και η σκέψη με το έργο. Εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα έχοντας περάσει από σημαντικές επιχειρήσεις, όπως το ξενοδοχείο King George Palace και οι Φαρμακευτικές Εταιρείες Bristol-Myers Squibb και Apervis. Παράλληλα, από το 2008 μέχρι και σήμερα πραγματοποιώ μελέτες ως σύμβουλος τουριστικών - ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

 

Στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω μπάσκετ, ένα άθλημα που μου αρέσει από μικρός και παρακολουθώ την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου. Ταυτόχρονα είμαι γενικός γραμματέας του Συλλόγου Πελοποννησίων Αμαρουσίου και μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων.

 

Η διάθεση προσφοράς με οδήγησε να ασχοληθώ με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμαρουσίου, όπου διετέλεσα πρόεδρος από το 2009 έως και το 2011. Στη συνέχεια, οι συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές του 2010 με αποτέλεσμα να είμαι ο νεότερος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι.

 

Τα χρόνια που μεσολάβησαν από την εκλογή μου μέχρι σήμερα κινήθηκα με ανιδιοτέλεια και αίσθημα ευθύνης. Συνέβαλα με τις προτάσεις μου στην πραγματοποίηση σημαντικών έργων έτσι ώστε η πόλη που θα παραδώσω στον γιο μου να είναι πιο ανθρώπινη από αυτή που παρέδωσαν στη γενιά μου όσοι προηγήθηκαν.