ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985 και κατοικώ στο Μαρούσι από το 2010. Αποφοίτησα το 2008 από το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

 

Μετά την αποφοίτησή μου έχω εργαστεί με την ιδιότητά μου αυτή σε Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου και του Δήμου Ιλίου, με συνολική προϋπηρεσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 6 έτη. Αντίστοιχα, υποστηρίζω εθελοντικά ως επιστημονικός συνεργάτης την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης». Συνάμα πραγματοποιώ το Μεταπτυχιακό μου στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Διοίκησης Πολιτιστικών Μονάδων. Έχω συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια για την τοπικής αυτοδιοίκηση και έχω παρακολουθήσει επιτυχώς αντίστοιχα σεμινάρια. Γνωρίζω πολύ καλά την Αγγλική και την Γαλλική γλώσσα.


Η εμπειρία της καθημερινής επαφής με τους πολίτες για την πραγματοποίηση της πρακτικής μου άσκησης αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα συνδυασμού επιστήμης και εμπειρίας. Η συνέχιση της απασχόλησης μου στα αντικείμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης συνέβαλε καθοριστικά στην ενασχόλησή μου με τα κοινά.

 

Η υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές με τη Δημοτική Παράταξη «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», αποτελεί απόφαση συμμετοχής στην παραγωγή έργου  και αποτελέσματος για τους συμπολίτες μου. Όνειρο και επιδίωξή μου είναι οι προβληματισμοί των νέων να μετατρέπονται σε βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη.