ΚΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Μαρούσι.

 

Η μητέρα του Βασιλική ήταν Μαρουσιώτισσα, το γένος Θωμά Πετρούτσου και ο πατέρας Λεωνίδας καταγόταν από τη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σκρέκη και έχει δύο παιδιά, τη Βίκυ και το Λεωνίδα. Ο Αδελφός του Σταύρος είναι απόστρατος Ταξίαρχος.

 

Υπηρέτησε στο στρατό ως έφεδρος αξιωματικός και αργότερα διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Αμαρουσίου.

Γνώστης των δημοτικών θεμάτων, γιατί εργάστηκε ως δημοτικός υπάλληλος ( στο Δήμο Νέου Ηρακλείου) επί σειρά ετών.

 

Γνώστης των προβλημάτων των σχολείων, γιατί διετέλεσε επί σειρά ετών  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 8ου και 16ου Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου.

 

Υπηρέτησε ως τμηματάρχης με βαθμό Α’ στο Υπουργείο Οικονομικών και παρακολούθησε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Γνώστης των θεμάτων διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης, λόγω επαγγέλματος.

 

Ως Δημοτικός Σύμβουλος στάθηκε μπροστά (μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο) στους αγώνες των εμπόρων για το υκλοφοριακό, αλλά και τους αγώνες των κατοίκων για την ανέγερση του Ι. Ναού Κοσμά του Αιτωλού, την προστασία των δασών (Αμαλίειο, Συγγρού) κ.α. Ακόμη συμπαραστάθηκε ενεργά σε κάθε δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας.

 

Σήμερα με γνώσεις και εμπειρία στα κοινά, τη διοίκηση και τα οικονομικά κατέρχεται και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ζητά την ψήφο σας.