ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

Γεννήθηκε το έτος 1954 στο Δαφνιά Μεσολογγίου  Αιτωλοακαρνανίας.


Είναι Αστυνομικός ε.α. από το 2006, υπηρετώντας 30 και πλέον έτη στην Ελληνική  Αστυνομία.


Διαμένει μόνιμα στο Μαρούσι από το 1977, είναι παντρεμένος με την ΜΟΥΣΤΑΚΑ Κωνσταντίνα, έχουν αποκτήσει δύο (2) παιδιά την Ελένη και τον Θωμά.


Με τον Δήμο Αμαρουσίου ασχολήθηκε ενεργά από το 2007 σε διάφορες θέσεις με μεγάλη επιτυχία: Οι φωτογραφίες που υπάρχουν σε αυτό το βιογραφικό απεικονίζουν ένα μέρος από το έργο που έχει προσφέρει με αγάπη και ζήλο.


  • Το έτος 2006 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Πατούλη Γεωργίου, απ’ όπου έλαβε την 21η θέση ως πρώτος επιλαχών.
  • Το έτος 2007 έγινε Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας
  • Το έτος 2008 ανέλαβε Υπεύθυνος Ειδικού Σώματος
  • Το έτος 2009 ανέλαβε Υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας

Ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας συμμετείχε σε πολλές δράσεις του Δήμου καθώς επίσης και του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού) όπως κατασβέσεις πυρκαγιών σε όλη σχεδόν την Αττική καθώς και σε δενδροφυτεύσεις του Πεντελικού όρους.


Το έτος 2010 έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές απ’ όπου εκλέχθει Δημ. Σύμβουλος.


Το 2011 με εντολή Δημάρχου τοποθετήθηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.


Από τον Μάρτιο του 2012 μέχρι και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους τοποθετήθηκε από τον Δήμαρχο, Αντιπρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνίας.


Από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του ιδίου έτους υπήρξε συντονιστής – επόπτης της Δημοτικής Αστυνομίας. Σήμερα συνεχίζει από θέση ευθύνης όπου η Διοίκηση ορίζει.