ΛΑΚΑΡΔΗ ΑΘΗΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Είμαι πτυχιούχος  λογιστικής, παντρεμένη  με τον Αρχιτέκτονα Λακαρδή Ιωάννη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Τα παιδία μου ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους (Καθηγήτρια Αγγλικών - Πολιτικός Μηχανικός - Μηχανολόγος Μηχανικός- Αρχιτέκτονας).


Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα έντονα με τα κοινά, μαχόμενη για την επίλυση των προβλημάτων της γειτονίας και την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης μέσα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τις σχολικές επιτροπές του Δήμου.


Εργάστηκα στον Ιδιωτικό και στο Δημόσιο Τομέα ( Δήμο Αμαρουσίου) απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζω να ασχολούμαι με τα κοινά,  μέσα από διάφορες δραστηριότητες του Δήμου (μέλος του συλλόγου Ν. Μαρούσι, μέλος Κ.Α.Π.Η., μέλος Α.Κ.Δ.Α.) και σύλλογο Πολύτεκνων. Από την έως τώρα δραστηριότητα μου, έχω αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις για την κατάσταση των Δημοτικών δρώμενων και προβλημάτων των συμπολιτών μου.


Με αγάπη και ενθουσιασμό κατεβαίνω από το δικό μου μετερίζι υποψήφια με τον συνδυασμό  <<Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη >>  με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Πατούλη.


Έχοντας την προσδοκία ότι με την εκλογή μου θα μπορέσω να συμβάλλω στην καλύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν την πόλη μας.