ΠΡΕΣΣΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΡΕΝΑ)

Ονομάζομαι Πρέσσα Ζαχαρούλα (Ρένα) γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Μαρούσι. Οι ρίζες μου βρίσκονται εδώ αφού και οι δυο γονείς μου κατάγονται από παλιές Μαρουσιώτικες οικογένειες. Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης και κάτοχος ανωτάτου διπλώματος της Γαλλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Sorbonne 2,με κατεύθυνση τη Λογοτεχνία.


Από το 2004 εργάζομαι ως καθηγήτρια-φιλόλογος της Ελληνικής. Η ανάγκη για συνεχή διεύρυνση των πνευματικών μου οριζόντων καθώς και η αγάπη αλλά και η αφοσίωση στο επάγγελμά μου με ωθεί στη συμμετοχή και παρακολούθηση σεμιναρίων εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Κατέχω μεταπτυχιακή ειδίκευση στο ευαίσθητο εκπαιδευτικό κομμάτι των Μαθησιακών Δυσκολιών.


Με τον Αξιότιμο Δήμαρχο Γεώργιο Πατούλη μοιραζόμαστε  ίδιες αξίες και ιδανικά και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ευκαιρία που μου δίνει να αποτελέσω κομμάτι της ομάδας του. Θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ως  ένας νέος άνθρωπος που θέλει ή πόλη μας να είναι ανθρώπινη για όλους.