ΤΡΑΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το1994. Οι γονείς του είναι ο Δημήτριος Χρ. Τράγκας, που είναι ανώτερος δικαστής, και η Μαρία Νικ. Σαμοθράκη που είναι Καθηγήτρια Αγγλικών. Κατοικεί στο Μαρούσι από τη παιδική του ηλικία (από το 1998).

 

Είναι αριστούχος φοιτητής Νομικής (στο 2Ο έτος). Αποφοίτησε με άριστα από το Γυμνάσιο Αμαρουσίου της Ελληνικής Παιδείας και στη συνέχεια αποφοίτησε, με άριστα επίσης, από το Λύκειο Μελισσίων της Ελληνικής Παιδείας.

 

Γνωρίζει σε άριστο βαθμό τη Γαλλική γλώσσα και σε πολύ καλό βαθμό την Αγγλική. Είναι τελειόφοιτος μουσικής (κλασικό πιάνο) με εξαιρετικές επιδόσεις. Παρακολούθησε σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου στο εξωτερικό (Γαλλία και Αυστρία), όπου συμμετείχε σε συναυλίες. 

 

Το ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο του, η ενασχόλησή του με τον πολιτισμό και η επιθυμία του για εθελοντική εργασία στο Μαρούσι, σε όποιο τομέα μπορεί να φανεί χρήσιμος, τον ώθησαν στην πρωτοβουλία να συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου  και Ανθρώπου Κυρίου Γεωργίου Πατούλη.