ΤΖΑΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

To Μαρούσι αποτελεί την πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, καθώς αποτελεί τον τόπο όπου κατάγεται η μητέρα μου, Σοφία Μοστρού.  Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς υπήρξα έφηβος Βουλευτής στη Ι’ Σύνοδο Βουλής των Εφήβων, στην Επιτροπή Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου.


Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο το «Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Université Montesquieu Bordeaux IV και υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο το Δημόσιο Δίκαιο.

 

Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έχω εργαστεί ως ασκούμενη δικηγόρος στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ σήμερα ασκώ δικηγορία και ασχολούμαι με ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων.

 

Επιπλέον, έχω συνδράμει στην υλοποίηση της υπηρεσίας δωρεάν νομικής υποστήριξης του Δήμου Αμαρουσίου για τους ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά συμπολίτες μας.  Μιλάω δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.