ΧΑΛΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΜΑΡΙΑ (ΡΕΝΑ)

Είναι δημότης Αμαρουσίου πλέον των 30 ετών, γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι σύζυγος του επιχειρηματία Χάρη Χαλιώτη και μητέρα δύο καταξιωμένων επιστημόνων. 

 
Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου από το 2002 μέχρι σήμερα, πρωτοστατεί και συμμετέχει ενεργά στην επίλυση ζωτικών προβλημάτων της πόλης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 


 Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος το 2006 και το 2010  με το συνδυασμό «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διετέλεσε:

  • Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη  2007, 2008, μετά την παμψηφεί  εκλογή της από όλες τIς δημοτικές παρατάξεις.     
  • Αναπληρώτρια Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας,  Αντιδήμαρχος για την Προστασία των Ρεμάτων και υπεύθυνη του Γραφείου Δημότη, τη διετία 2009-2010.           
  • Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη και την Προστασία των Ρεμάτων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και Υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών Αποστολών, κατά την τελευταία τριετία.           
  • Είναι Πρόεδρος, πλέον της 20ετίας στον «Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Λέσβου Αμαρουσίου», όπου από το 1986 έχει έντονη δραστηριότητα, κυρίως σε θέματα προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος.                                                                                                                                           

Έχει συμμετάσχει σε πλείστα συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για την ισότητα των φύλων, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, καθώς και σε σημαντικές συναυλίες ως Σολίστ στη Χορωδία της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου. 

μαζί μπορούμε περισσότερα