ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι.


Αποφοίτησα από το 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου και φοιτώ στο 2ο έτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών της Νομικής.

 

Το ιδιαίτερο πεδίο ακαδημαϊκής μου μόρφωσης, είναι οι Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, κλάδος στον οποίο έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων. Μιλώ τρεις γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά) και έχω συμμετάσχει σε αρκετές ευρωπαϊκές και ελληνικές προσομοιώσεις κοινοβουλίων.

 

Έχω γίνει δεκτή από το πρόγραμμα πρακτικής του παν/μίου Αθηνών σε ευρωπαϊκό φορέα της επιλογής μου και έχω συμμετάσχει σε εθελοντικές και άλλες πολιτικές και όχι μόνο δράσεις. Είμαι πρόεδρος της "Επιτροπής Νέων Αμαρουσίου" που συστάθηκε στην πόλη μας και μέλος συντακτικής ομάδας πανεπιστημιακής εφημερίδας.

 

Αγαπώ από μικρή την ενασχόληση με τα κοινά και η απόφασή μου για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές, είναι ένα βήμα συμβολής στην πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης όπου ζω εδώ και 20 χρόνια. Όνειρο και προσωπικό μου σχέδιο είναι η αμοιβαία συνεργασία όλων μας - σα μέλη του κοινωνικού συνόλου- για να πάμε την κοινωνία μπροστά, αρχίζοντας από την αγαπημένη μας πόλη, το Μαρούσι...